Instruktori

Tomislav Bosnar,
PADI Master Instruktor
tel: +385 1 2035 070
e-mail: info@tomsdivespot.hr

TOM’S DIVE SPOT

O NAMA

Zaroni s nama u podmorsku avanturu! Tim profesionalnih instruktora ronjenja koji vas čekaju u TOM’S DIVE SPOT-u iza sebe ima dvadeset godina iskustva vođenja djece i odraslih kroz kvalitetnu, sigurnu i profesionalnu obuku ronjenja.

Naši tečajevi su osmišljeni tako da ti pomognu u razvoju i širenju interesa i znanja uz koje ćeš, sigurno i potpuno, moći uživati ​​u ovoj jedinstvenoj aktivnosti. Pružamo obuku za sve razine – od novaka do instruktora.

Nudimo širok raspon PADI ronilačkih tečajeva i fokusiramo se na sigurnost, kvalitetu i očuvanje našeg podmorja.

Također nudimo “tailor made” ronilačke pakete jer želimo udovoljiti interesu, iskustvu i sklonostima svakog ronioca. Ako u ponudi tečajeva ne pronađeš ono što te interesira, slobodno nas kontaktiraj – prilagodit ćemo se tvojim potrebama!

Uz dugogodišnje iskustvo u ronjenju, nudimo prodaju i najam kvalitetne opreme koju redovito pregledavamo i održavamo.

Cilj nam je oduvijek bio stvaranje profesionalnog, poznatog i prijateljski usmjerenog ronilačkog centra koji će ti pružiti visoku kvalitetu nastave i usluge, aktualne i relevantne sadržaje te opremu visokog standarda i probuditi osjećaj ljubavi i odgovornosti za podmorje. Ponosni smo što ti možemo pružiti najvišu razinu usluge!

Ovdje smo za tebe – odgovorit ćemo na sve tvoje upite i bit će nam zadovoljstvo pružiti ti informacije koje trebaš da bi odabrao tečaj ili izabrao potrebnu opremu.

Tvoja ronilačka avantura počinje onog trenutka kad kročiš kroz naša vrata. Dobrodošao!