PADI SEAL TEAM

Ispunjavanje uzbudljivih podvodnih zadataka za djecu!” PADI Seal Team program namijenjen je mladim roniocima koji su u potrazi za zabavom u bazenu.

Iskusit će kakav je osjećaj roniti i disati pod vodom, snimiti digitalne fotografije pod vodom ili plutati bez napora kao astronaut?

Kroz ispunjavanje uzbudljivih podvodnih zadataka (poput ronjenja na olupinama), savladat će osnovne vještine ronjenja, navigaciju i plovnost.

Tečaj mogu upisati djeca s napunjenih 8 godina, bez obzira na prethodno ronilačko iskustvo. Bilo bi poželjno da su djeca plivači, a upis je moguć jedino uz pismeni pristanak roditelja.

Prvi dio programa obuhvaća:

  • 5 urona u bazenu

savladavanje osnovnih vještina ronjenja – disanje pod vodom, pražnjenje maske pod vodom, traženje regulatora i plivanje pod vodom. Iskustvo koje djeca steknu može se računati kao dio tečaja kada budu dovoljno stari da na njemu sudjeluju.

Drugi dio programa obuhvaća:

  • 10 specijalnih podvodnih zadataka – uključuju avanture poput identifikacije podvodnih bića, pretraživanje i izvlačenje predmeta i ronjenje na dah. Djeca koja ispune sve zadatke postat će članovi tima PADI Master Seal i pridružiti se elitnoj skupini mladih ronilaca!

Upoznajte klince s ronjenjem na cool način!