Deep Diver

Zaroni sigurno na dubinu do 40 m i istraži netaknuti podmorski svijet. Nauči kako planirati i organizirati ronjenje, upravljati zalihom zraka i kontrolirati plovnost.

Cijena: 2.000,00 kn

Dry Suit Diver

Završetak ovog tečaja će smanjiti tvoja ronilačka ograničenja i proširiti ti mogućnosti ronjenja. Suho odijelo će ti pomoći u izolaciji od vrlo hladne vode i omogućiti ti zarone o kojima si do sad samo sanjao.

Cijena: 1.900,00 kn (u cijenu je uključen najam suhog odijela)

Cijena: 1.500,00 kn (ukoliko imate svoje odijelo)

Enriched Air Diver

Ronjenje s obogaćenim zrakom nitrox produžit će tvoj boravak pod vodom, pogotovo pri uzastopnim uronima. Stoga ni ne čudi što je ovo najpopularniji specijalistički tečaj.

Cijena: 1.150,00 kn

Equipment Specialist

Stekni osnovna znanja o načinu funkcioniranja ronilačke opreme. Nauči obavljati osnovne popravke i prilagodbe ronilačke opreme kao i rutinske postupke njege i održavanja.

Cijena: 1.150,00 kn

Night Diver

Pomisao o noćnom uronu je istovremeno zastrašujuća i privlačna. Ako si se pitao što se događa pod površinom mora nakon zalaska sunca, ovo je idealan tečaj za tebe.

Cijena: 1.500,00 kn

Peak Performance Buoyancy

Promatraj podvodni svijet i njegove stanovnike bez ometanja njihove okoline. Poboljšaj vještine plovnosti koje si naučii na početnom tečaju i podigni ih na višu razinu.

Cijena: 1.150,00 kn

Search and Recovery Diver

Pobrini se za svari koje su pale (ili su namjerno bačene) u vodu. Svladaj učinkovite načine pretraživanja dna i upotrebu lifting baga.

Cijena: 1.150,00 kn

Underwater Navigator

Dovedi svoje podvodne sposobnosti orijentacije do savršenstva i nauči preciznije koristiti kompas.

Cijena: 1.200,00 kn

Wreck Diver

Brodovi, zrakoplovi, pa čak i automobili – fascinantni su za istraživanje i obično puni podvodnog života. Svaka ronilačka olupina nudi priliku za novu avanturu i jedinstveno otkriće. Postani podvodni Indiana Jones!

Cijena: 2.000,00 kn

Prijavi se i otkrij ronjenje