TEČAJEVI TEHNIČKOG RONJENJA

PADI Self-Reliant Diver

Iako većinom roni u grupi ili s partnerom,  iskusni ronilac možda želi ili mora moći zaroniti sam. Tijekom tečaja, saznat ćeš više o mogućim rizicima ronjenja bez partnera kao i vrijednosti back-up opreme i potrebne sigurnosne opreme.

Stekni samopouzdanje za ronjenja s partnerom i samostalna ronjenja. Ovaj tečaj idealan je za fotografe, videografe i profesionalce i nije usmjeren samo na solo ronjenje, nego i na to da nakon njega postaneš samodostatan, bilo u paru ili timu. Postat ćeš bolje pripremljeni ronilac, bez obzira na situaciju.

Cijena: 172,54 eur (1.300,00 kn)

Otkrij tehničko ronjenje

Ovaj kratki tečaj osmišljen je da bi roniocima dao uvid u to kako zapravo izgleda tehničko ronjenje. Ako te zanima kakav je osjećaj roniti u kompletnoj opremi za tehničko ronjenje i želiš savladati nekoliko osnovnih vještina tehničkog ronjenja, upiši ovaj tečaj i saznaj sve što te interesiralo o ovoj vrsti ronjenja i je li ono pravi odabir za tebe.

Za Discover Tec si kvalificiran ako imaš Open Water Diver kategoriju i najmanje 18 godina.

Cijena: 66,36 eur (500,00 kn)

Tec 40

Tečaj PADI Tec 40 označava granicu rekreativnog i tehničkog ronjenja. Tečaj premošćuje jaz između rekreativnog ronjenja i potpunog tehničkog dubinskog dekompresijskog ronjenja, a tijekom njega ćeš steći iskustvo i započeti graditi znanja i vještine potrebne za nastavak naobrazbe u tehničkom ronjenju.

Cijena: cijena na upit

Tec 45

Tec 45 tečaj je drugi dio programa Tehničkog ronjenja. Nauči planirati i izvršiti ponavljajuće dekompresijske urone u kompletnoj opremi za tehničko ronjenje, koja može biti ili backmount ili sidemount. Također, naučit ćeš raditi urone s ubrzanom dekompresijom pomoću EANx-a ili čistog kisika. Ovo je tečaj na kojem ćeš odlučiti prihvatiti izazov i postati tehnički ronilac.

Cijena: cijena na upit

Tec 50

Treći dio programa Tehničkog ronjenja je Tec 50. Kao Tec 50 ronilac, pokazuješ da si razvio kompetentnost kao tec ronilac i imaš vještine za ronjenje do maksimalno 50 metara dubine. Naučit ćeš kako napraviti produženo ronjenje s ubrzanom dekompresijom koristeći do dva plina za dekompresiju. Stjecanje certifikata Tec 50 otvorit će ti  vrata dubljim ronilačkim ekspedicijama i Trimix tečajevima.

Cijena: cijena na upit

Tec Gas Blender

Biti Tec Gas Blender ključan je posao u ronilačkom centru. PADI Enriched Air Diver je najpopularniji ronilački tečaj, a broj tehničkih ronioca je u porastu, što znači da mnogi ronioci žele roniti raznim mješavinama plinova. Ovaj tečaj će te naučiti kako miješati plinove obogaćene kisikom i plinove na na bazi helija pomoću jedne ili više metoda miješanja.

Cijena: 152,63 eur (1.150,00 kn)